نماینده مردم بندر انزلی در مجلس با بیان اینکه سازمان محیط زیست، وضعیت حریم دریا و تالاب انزلی را مشخص کند،گفت: وزارت نیرو و سازمان محیط زیست در طرح حریم دریا و تالاب با بررسی کارشناسی به جمع‌بندی برسند تا کشاورزان بیش از این متضرر نشوند.

سازمان محیط زیست وضعیت حریم دریا و تالاب انزلی را مشخص کند

 به گزارش خبرگزاری خانه ملت ،احمد دنیامالی  یکی از مشکلات اساسی در حوزه تالاب انزلی را مشخص نکردن حریم دریا و این تالاب دانست و اظهار کرد: حریم دریا و تالاب زمانی که با رعایت مسائل کارشناسی در دستور کار قرار گیرد می‌تواند بسیاری از مشکلات کنونی حوزه دریا و تالاب انزلی را مرتفع کند.

نماینده مردم بندرانزلی در مجلس شورای اسلامی  ادامه داد:  وزارت نیرو متولی ساماندهی حریم دریا و تالاب انزلی است  اما  توجهی به این امر ندارد که  این امر موجب بروز مشکلاتی برای کشاورزان و روستاییان شده است.

وی  با بیان اینکه حریم دریا و تالاب انزلی باید واقع‌بینانه تعریف شود، گفت: وزارت نیرو و سازمان محیط زیست در طرح حریم دریا و تالاب با بررسی کارشناسی به جمع‌بندی برسند تا کشاورزان بیش از این متضرر نشوند.

دنیامالی با اشاره به مشکلات ایجادشده برای روستاییان و کشاورزان به‌دلیل مشخص نبودن حریم دریا و تالاب انزلی ادامه داد: می‌بایست طرح هادی روستایی و اراضی کشاورزی از طرح جدید حریم دریا و تالاب حذف شود تا کشاورزان و روستاییان با مشکلات اساسی مواجه نباشند.

نماینده مردم بندرانزلی در مجلس در پایان خاطرنشان کرد: رسیدگی به وضعیت حریم دریا و تالاب انزلی باید در دستورکار جدی وزارت نیرو و سازمان محیط زیست قرار گیرد.

عضو کمیسیون عمران مجلس یادآور شد: وزارت نیرو و سازمان محیط زیست در طرح حریم دریا و تالاب با بررسی کارشناسی به جمع‌بندی برسند تا کشاورزان بیش از این متضرر نشوند./

پایان پیام

برچسب‌ها